• Email : dslbulgaria@gmail.com

  • Телефон : +359 896 692 198, +359 878 697 009

Последни новини

Вторник, 15 Август 2017 11:40

санирането и топлоизолационната ефективност

dnl4dnl5Топло-изолирането на дома не само че ще ни помогне да се наслаждаваме на топлината, но и ще се отрази благоприятно върху месечния бюджет ни, особено през студените зимни месеци.

Знаете ли, че общата топлинна енергия се „загубва” с до 30-40%?

Топлината, която въпроизвеждат отоплителните уреди, се задържа в жилището за изключително кратко време ,фактор, който води до повишаване на ежемесечните сметки за ток срещу много малка разлика в температурните стойности преди и след като се пусне отоплението.Качествената изолация(сайдинг) на външните стени свежда загубата на топлинна енергия до нулата. Сравнете разходите си преди и след строително-монтажните работи по външната или вътрешната топлоизолация на дома.


А да не забравяме и онзи крайно неприятен момент, в който и стените започват да се покриват с плесен поради влагата, кондензирала се върху тях.

Не забравяйте, че функциалността на една сграда е подвластна до голяма степен на самото качество на изолацията(каменна вата) и нейните шумоизолиращи свойства.  Съчетаване на отделни компоненти в една система с професионално изпълнение на монтажните дейности по изолацията допринасят за нейната високо ефективност.dnldnl1dnl3